Kremlin Rexson France

TechnoSpray

TechnoSpray BV is opgericht in 1984 en is sinds die tijd de officiële importeur van Sames Kremlin spuitapparatuur voor de Nederlandse markt. Later zijn wij tevens verantwoordelijk geworden voor de Belgische markt, die door ons vanuit onze vestiging in Moerdijk wordt bediend. Het complete pakket spuitapparatuur (uitsluitend natlak) en extrusie apparatuur van Sames Kremlin wordt door ons geleverd en onderhouden.

Leveringen
Alle leveringen vinden vanuit Moerdijk plaats. In het uitzonderlijke geval dat wij een onderdeel niet op voorraad hebben maar u daar wel de volgende dag over moet beschikken, kunnen wij u direct vanuit de fabriek van Sames Kremlin laten leveren. Daarbij geldt dat uw order voor drie uur moet zijn ontvangen.

Ons team van verkoopadviseurs helpt u graag om tot de optimale oplossing te komen voor uw specifieke vraag. Of dit nu gaat om een eenvoudige handmatige applicatie of een compleet geautomatiseerd systeem. Voor service en onderhoud zijn continu twee goed opgeleide en deskundige monteurs beschikbaar, die zowel bij u in het bedrijf of in onze eigen werkplaats uw apparatuur vakkundig onderhouden of reviseren.

Ons Streven
Wij streven naar een optimale relatie met onze klanten. Wij doen dat door snel en accuraat te reageren op uw vragen en door u te ondersteunen met snelle leveringen (95% van de orders wordt dezelfde dag nog uitgeleverd) en een eerlijk advies.

Vragen
Heeft u vragen of wilt u eens vrijblijvend met ons van gedachten wisselen over de oplossingen die wij u kunnen bieden? Neem contact met ons op en ervaar hoe het is om met ons zaken te doen: aangenaam professioneel!
Zoeken

Nieuws

Nanogun MX Electrostatic Airmix Spray Gun

NANOGUN-MX® Manual Electrostatic Airmix® gun for applying...
Lees verder >

Nanogun MV Electrostatic Airspray Spray Gun

Manual electrostatic low pressure spray gun for applying ...
Lees verder >

SFLOW™ 275 & 450 Airless Spray Gun

The Airless manual pressure spray gun Sflow™ allows real ...
Lees verder >

Volg ons op:  
facebook LinkedIn Twitter